slide sub

Dorr Consult

Dorr-onderwijs werkt met licentiehouders.

Dit is de beste manier om de hoogste kundigheid gegarandeerd te hebben. Vele onderwijsdiensten zullen u nog met allerlei vragen achterlaten wanneer u een training volgt. Zelfs Dorr-klanten die 'nu eenmaal contracten' met diensten hebben waar ze (deel)trainingen volgen komen met vraagstukken van zojuist gevolgde onderwerpen weer bij ons terug. Dat is jammer maar wij helpen wel.

Toch hopen en vinden wij dat u beter een training bij de bron kunt aanvragen zodat u zeker weet dat u absolute topkwaliteit krijgt. Ons voordeel is dat onze gratis support-tool weer goed te managen is. Wij investeren veel in het trainen van deze licentiehouders. U plukt daar weer de vruchten van.

Dorrdigi is dan een software systeem, maar wij ervaren dat zelfs de grootste digibeet van het dorp of van de stad er na enige tijd (driekwart jaar) volledig mee uit de voeten kan, het enorm leuk vind en zelfs verder is dan de collega's waarvan wij zeggen: je moet ... er wel in meetrekken anders wordt de afstand tussen die twee werelden te groot.    

 

Voor het op correcte wijze toepassen en gebruiken van de verschillende mogelijkheden van het Dorr systeem, is een duidelijke handleiding bijgeleverd. Het uitgangspunt is: 'een zeer werkbaar pakket', dus lange studieavonden om dit jezelf eigen te maken, horen daar niet in thuis. Dorr ligt dichtbij de aard van het beestje: de onderbouw... is des kleuters... In de handleiding zitten geen kleine lettertjes, waarbij je ook nog eens tussen de regels door moet lezen om het te begrijpen. Met het vak van onderwijs komt er al genoeg op u af.

Dorr Scholing

Dat geschreven hebbende: in een zee van onderwijs zijn er in iedere haven wel loodsen, die u voor het gemak de weg wijzen. Ook wij hebben gezorgd, dat er in het gebied waar "DORR-basisscholen" zich bevinden, partijen zitten die bekend zijn met het Dorr systeem en daar graag implementatie over geven. Dorr-scholing wordt verzorgd door mensen met affiniteit en ervaring in het kleuteronderwijs, geschoold en getraind in het Dorr pakket, zodat uw medewerkers snel en goed ingevoerd worden in alle mogelijkheden van het systeem.

Onderstaande bureaus hebben een licentie om Dorr te mogen implementeren en geven u aldus een waarborg aangaande de kwaliteit in de breedte en diepte van scholing; thuis in de diverse visies en denominaties. Ook verzorgen wij gastlessen bij u op school, door leerkrachten van basisscholen die al langer met Dorr werken. Altijd met de laatste materialen en updates. Goed voorbereid maakt u betere keuzes ! Als service voegt DORR altijd de laatste subsidieontwikkelingen toe, waarvan scholen eventueel gebruik kunnen maken.

 

In Dorr zit alles wat zich in de kleuteromgeving afspeelt. Vanuit spelend leren en leren door te doen, het liefst met ontwikkelingsmaterialen lotto's en puzzels met speel- leerhoeken en thema's, coöperatieve werkvormen met volop M.I. mogelijkheden. Eenvoudig toegang tot lessen volgens het Directe Instructie Model. Dus goed klassenmanagement om op meerdere niveaus en met drie onderwijsbehoeften met sub-groepen activiteiten aan te bieden. Het beredeneerd aanbod waarbij centraal staat dat de ontwikkelingsmaterialen met de overige bronnen goed aansluiten bij de leer en ontwikkelingslijnen. Opbrengst gericht/bewust werken wordt zodoende een vanzelfsprekendheid. U krijgt werkelijk een geweldige balans in uw aanbod, of u nu vakantie viert met 14 kleuters, of dat u er het jaar daarop 34 heeft..., of u nu een taal zwakke groep en een getalbegrip sterke groep heeft of andersom maakt met Dorr niet uit. Uw groepssamenstelling is ieder jaar weer een belangrijk uitgangspunt in de keuzes die u aan het begin van het schooljaar maakt en dan geeft u vol gas en doet u alles goed! 

Voor scholing kunt u contact met ons opnemen.

Er komen nieuwe licentiehouders 2015 die getraind zijn in het Dorr-programma.

Uitsluitend licentiehouders hebben de kennis en nuance om U op het hoogste niveau te begeleiden. 

  • Ambulant begeleiders Dorr-onderwijs
  • Vraag voor een Licentiehouder in uw regio..